Even bellen? 035-5555333
The value creators

Breadstone

Contact opnemen
contact opnemen
Bedankt!
Oeps! Alle velden ingevuld?
over ons
Wilt u vastgoed verkopen?

Wij namens Breadstone B.V. nemen graag de tijd om nieuwe investeringsmogelijkheden te onderzoeken. Indien u over onroerende goederen beschikt waar u graag vanaf wilt, dan treden wij graag met u in gesprek.

Neem contact op
De kracht van breadstone

Van niets iets maken, door groeicapaciteiten te ontdekken, te herkennen en te benutten. Met creativiteit en inventiviteit een beleving creëren, dat is waar wij voor staan en waar wij voor gaan.

1. Acquisitie

Ons gedreven acquisitie team is dagelijks uitsluitend bezig met het onderzoeken van nieuwe investeringsmogelijkheden. Door 100% focus streven wij naar een zo’n hoog mogelijk haalbaar resultaat.

2. Bouw

Wat ons uniek maakt: kwaliteit geldt als regel nummer 1. Na aankoop zijn wij in staat om projecten binnen een afzienbare tijd in een verkoop/verhuurklare staat te brengen.

3. Add-Value

Breadstone is top-of-the-bill als het gaat om add-value objecten. Wij geven het de aandacht en liefde, die het lange tijd niet heeft gehad. Hierdoor geven wij het object een tweede leven en maken wij hem klaar voor de toekomst.  

4. Beheer

Het technisch- en financieel beheer vindt volledig binnendeurs plaats. Door middel van onze persoonlijke- en hospitality achtige benadering, trachten wij naar een hoogwaardige huurder-verhuurder relatie.

Contact opnemen
partners over ons

"Bij een aantal panden heeft hij extra’s toegevoegd terwijl ik daar niet eens om gevraagd had, zaken als bestrating en beplanting rondom. Dat vond ik echt heel bijzonder."

John Meijer — Veolia Gebouwenbeheer

"Rory is gedreven, professioneel, kundig en creatief. Hij heeft oog voor alle facetten van zijn onderneming en dat maakt het een prettige en betrouwbare businesspartner."

Hein Duin — ING regio Noordwest
Wat zoeken wij?

Wij richten ons hoofdzakelijk op commercieel vastgoed in heel Nederland. Dit zijn met name multi-tenant (deels) verhuurde objecten die wij kunnen optimaliseren en meerwaarde kunnen geven.

✓ 80% commercieel

Voorkeur primair voor bedrijfsruimte en kantoren.

✓ 20% woningen

Voorkeur secundair voor woningen.

✓ Meerjarige contracten

Focus op verhuurde objecten met meerjarige contracten.

✓ Multi-tenant

Focus op multi-tenant verhuurde objecten.

Neem contact op
✓ Snelle aankoopfase

Indien de verkoper behoefte heeft aan een snelle overdracht dan is Breadstone in staat dit zonder enige problemen te realiseren.

✓ Gezonde kredietwaardigheid

Breadstone beschikt over een gezonde solvabiliteitspositie en kan daarmee eveneens aankopen realiseren met grote volumes.

Contact opnemen

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of over een pand beschikkken waar u vanaf wilt, neem dan contact op via onderstaand formulier.

Bedankt! Uw bericht is ontvangen.
Er is iets fout gegaan. Alle velden juist ingevuld?
Wij zijn trots op onze trouwe klanten