The Value Creators in Real Estate.

Met creativiteit en inventiviteit een beleving creëren, dat is waar wij voor staan en waar wij voor gaan. Door uit te gaan van de eindgebruiker in plaats van onszelf. Door de beste te zijn in prijs, kwaliteit en beleving.

De kracht van breadstone

Van niets iets maken, door groeicapaciteiten te ontdekken, te herkennen en te benutten. Met creativiteit en inventiviteit een beleving creëren, dat is waar wij voor staan en waar wij voor gaan.

1. Acquisitie

Ons gedreven acquisitie team is dagelijks uitsluitend bezig met het onderzoeken van nieuwe investeringsmogelijkheden. Door 100% focus streven wij naar een zo’n hoog mogelijk haalbaar resultaat.

2. Bouw

Wat ons uniek maakt: kwaliteit geldt als regel nummer 1. Na aankoop zijn wij in staat om projecten binnen een afzienbare tijd in een verkoop/verhuurklare staat te brengen.

3. Add-Value

Breadstone is top-of-the-bill als het gaat om add-value objecten. Wij geven het de aandacht en liefde, die het lange tijd niet heeft gehad. Hierdoor geven wij het object een tweede leven en maken wij hem klaar voor de toekomst.  

4. Beheer

Het technisch- en financieel beheer vindt volledig binnendeurs plaats. Door middel van onze persoonlijke- en hospitality achtige benadering, trachten wij naar een hoogwaardige huurder-verhuurder relatie.

Contact opnemen
onze professionals

Onze kracht: veelzijdigheid en plezier. Wij willen graag samenwerken met mensen die plezier beleven in wat ze doen. Ondernemende vakmensen die ons inspireren en die wij op onze beurt ook kunnen motiveren. Samen groeien naar het beste resultaat. Daarom investeren we actief in het ontwikkelen van plezier in het werk, talent en professionaliteit.

Rory Bertram
Founder/eigenaar
Bram van Helden
Acquisitie
Frank Heerschop
Bouwprojectleider
Niels Rientjes
Head of Commerce
Ruben Bosboom
Head of Operations
Etienne Baloche
Finance
Mario Hellemons
Project ontwikkelaar
Wendy de Lange
Office manager
Gijs Jansen
Makelaar
Niels Resing
Acquisitie, Sales & Markering
Mark de Graaf
Investor Relations Manager
Lars Batenburg
Beheer
historie
Al sinds 1890 staat brood centraal in de geschiedenis van de familie Bertram. Midden in de industriële revolutie waarin de rondtrekkende mens zich begon te settelen, begonnen deze pioniers met het ambachtelijk bakken van graan.Het settelen groeide uit tot dorpen die op hun beurt weer uitgroeiden tot grote steden en handelscentra. Infrastructuur en gebouwen waren nodig en zowel ontwikkeling als architectuur werd steeds belangrijker in deze moderne maatschappij.Traditionele businessmodellen worden vervangen voor nieuwe, creatieve en moderne oplossingen en in de economische revolutie volgen maatschappelijke ontwikkelingen elkaar steeds sneller op. Is het toeval dat ik als vijfde generatie van een bakkersfamilie juist nu kies voor een vastgoeduitdaging? Van brood naar steen mag dan vergezocht lijken, maar voor ons is het de logische stap in de ontwikkeling van onze maatschappij.
Rory Bertram
Founder Breadstone
Graag stel ik mijzelf kort aan u voor. Mijn naam is Rory Bertram.
Als eerste lid van de familie heb ik bewust niet voor het bakkersvak gekozen. Op mijn zestiende wilde ik namelijk een eigen pad uitstippelen en dat heb ik gedaan. Na diverse eigen ondernemingen heb ik in 2013 de beslissing genomen om mij volledig te focussen op vastgoed. Gaandeweg is de vastgoedportefeuille door lef, inzicht en Fingerspitzengefühl flink doorgegroeid wat heeft geleid tot een gezonde onderneming die ik met plezier en veel energie verder wil uitbouwen.  De huidige economie draait op volle toeren en de vastgoedmarkt vraagt daarom om maximale creativiteit. Die waardes bied ik met mijn Breadstone-team. De woningmarkt staat onder hoge druk, de markt voor commercieel vastgoed is continu in beweging en beleggers zijn naarstig op zoek naar beleggingsmogelijkheden. Ons team onderzoekt dagelijks nieuwe aankopen, op onze bewezen succesvolle en niet-traditionele wijze. Ik hoop dat ik u met onze website een stukje van onze gedrevenheid, plezier en enthousiasme kan meegeven. Mocht u vragen hebben of benieuwd zijn naar de investeringsmogelijkheden binnen ons bedrijf, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Rory Bertram

Neem contact op

Bedankt!
Oeps! Alle velden ingevuld?
Wij zijn trots op onze trouwe klanten