De historie van Breadstone.

Van niets iets maken.

Bestaand vastgoed biedt vaak veel potentie en het is aan Breadstone om deze groeicapaciteiten te ontdekken, te herkennen en te benutten. Dat is Breadstone ten voeten uit; de kansen zien en hier snel op inspelen. Maar hoe zijn we gekomen waar we nu staan? Het verleden laat zien waartoe wij als team in staat zijn. Dit is de historie van Breadstone.

De historie van Breadstone.

Hoe blijven we groeien?

Het geheim van Breadstone is onder te verdelen in 3 pijlers. Naast een grote berg passie zijn deze pijlers de belangrijkste oorzaak van de groei die Breadstone de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Door beschikbaar kapitaal, inzicht en onze know-how lukt het Breadstone om constante groei te verwezenlijken.

Bent u investeerder?

Wij informeren u graag over de investeringsmogelijkheden. Bezoek gerust onze website of neem contact op via onderstaand telefoonnummer. Wij voorzien u graag van ons Informatie Memorandum en lichten deze indien gewenst in een persoonlijk gesprek aan u toe.

www.breadstone.nl/investeerder

Meer nieuws
De strategie van Breadstone

Bij Breadstone werken we volgens onze unieke strategie die ervoor zorgt dat we tot het uiterste gaan.

1500m2 in centrum van Laren

Beschikbaar: 1500m2 in centrum van Laren! Interesse? Neem contact op via de contactpagina.

Interview Rory Bertram BNR

Leuk om samen met Hein Duin (ING Private Banking) bij BNR Nieuwsradio te mogen spreken over de huidige vastgoedsector en de rol van Breadsto