The Value Creators in Real Estate.

VACATURES

Junior Property Manager

Ben jij op zoek naar een ‘vastgoed’ avontuur waarbij je de mouwen opstroopt, impact kan maken binnen een organisatie waar groei en digitalisering hoog op de agenda staat? Als (Junior) Technisch Property Manager ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het in optimale staat houden van de portefeuille.

Over ons
Breadstone is een snelgroeiend vastgoedbedrijf dat zich richt op vastgoedbeleggingen en projectontwikkelingen in heel Nederland. Waar we 10 jaar geleden zijn gestart vanuit aankoop van 1 pand, hebben we in de afgelopen jaren een solide portefeuille weten op te bouwen met meer dan 60 panden, 200+ huurders, een eigen (bouw)team en een netwerk van business partners. We opereren vanuit onze Finance Boutique in Laren waar we samen optrekken met ons zusterbedrijf Benkey. Waar Breadstone zich richt op het aankopen en beheren van commercieel vastgoed is Benkey de financieringstak voor vele kredietnemers. Deze combinatie zorgt voor dynamiek op de werkvloer en biedt beide bedrijven veel groeipotentie. We zijn een hospitality gedreven bedrijf waarbij operational excellence en customer intimacy hoog in het vaandel staan. Gedreven om kansen vanuit het netwerk en technische oplossingen te ontdekken en te benutten, om onze portefeuille een uniek karakter te geven en een gastvrije en aantrekkelijke omgeving voor onze huurders te creëren.Wij omarmen de kracht van digitale innovatie en gebruiken geavanceerde tools zoals data-analyse, Power BI en AI om onze vastgoedportefeuille te beheren en uit te breiden. In de komende jaren staan groei en verdere digitalisering hoog op de agenda. Dit kunnen we niet alleen. Juist daarom zijn we op zoek naar verschillende ondernemende professionals die ons team kunnen versterken.

WAT GA JE DOEN?

Als Junior Technisch Property Manager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van onze vastgoedportefeuille. Het beheer richt zich op het onderhouden van contacten met onze bestaande huurders, de dienstverlening aan alle huurders en het technisch beheer van de gebouwen.

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van het optimale huurgenot en adviseert huurders in het optimaal benutten van hun ruimte. Je beoordeelt de kwaliteit van de gebouwen en dienstverlening. Je adviseert over het gebouwonderhoud, verduurzaming en (preventieve) vervanging en aankoop van technische installaties tegen een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Samen met je collega’s streef je naar het beste resultaat.


WAT VRAGEN WIJ?

Om succesvol te zijn in deze rol, vragen wij het volgende van jou:

- Je bent klantgericht
- Commerciële instelling met oog voor de beleving en uitstraling van vastgoed
- Je bent een teamspeler
- HBO werk- en denkniveau, met bijvoorbeeld een studie Bouwkunde of Facility Management
- 1-3 jaar ervaring in vastgoed
- Energiek, ondernemend en gericht op gastvrijheid
- Gestructureerd en planmatig
- Proactief
- Relevante kennis en ervaring op het gebied van technisch beheer en onderhoud en affiniteit met projectontwikkeling
- Communicatief vaardig en een goede beheersing van de Nederlandse taal
- Goede kennis van het MS Office pakket
- Je beschikt over een rijbewijs B


WAT BIEDEN WIJ?

Bij Breadstone bieden we je niet alleen een competitief salarispakket, maar ook de kans om deel uit te maken van een dynamische, innovatieve en snelgroeiende organisatie. Wij geloven dat elke medewerker een significante impact kan hebben op de groei en ontwikkeling van ons bedrijf in deze fase. Hieronder een concreet overzicht van wat wij jou kunnen bieden:

- Een competitief salarispakket
- 25 vakantiedagen
- Reiskostenvergoeding voor je woon-werkverkeer
- Bedrijfsmiddelen zoals een laptop en telefoon
- Je maakt deel uit van een dynamische, innovatieve en snelgroeiende organisatie
- Gezamenlijke lunch, geregeld borrels en bedrijfsuitjes
- Een open en informele bedrijfscultuur
- Prachtig kantoor op een mooie plek in Laren

Klaar om je carrière in vastgoed naar nieuwe hoogten te brengen? Solliciteer nu en word een belangrijk onderdeel van dit groeiende succesverhaal.

Impressie van een event

Zoals je hebt kunnen lezen staat hospitality hoog in het vaandel bij Breadstone. We organiseren regelmatig events met onze relaties. Hieronder een sfeerimpressie van een recent event van ons zusterbedrijf Benkey. Zie jij jezelf al staan op één van onze events samen met onze relaties, investeerders en het team?


Heb je vragen?

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je eerst overleggen over de functie of jouw geschiktheid voordat je solliciteert? Neem dan gerust contact op met Ruben Bosboom van Breadstone. Ruben is te bereiken op 035 - 555 53 33 of per e-mail op r.bosboom@breadstone.nl. Ruben staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen in het sollicitatieproces.