Bricks & Bubbles Borrel: 30 november 2023

Welkom BOG Makelaar

Wij heten je van harte welkom op deze 'speciale' pagina voor alle BOG Makelaars in Nederland. Bij Breadstone zijn we continu op zoek naar commercieel vastgoed om onze portefeuille te laten groeien.

Graag maken we kennis met jullie kantoor. Heb je commercieel vastgoed in de portefeuille? Wij horen het graag! Laat het ons weten door middel van een (digitale) afspraak met één van onze acquisiteurs of kom langs op onze 'Bricks & Bubbles' borrel. Laten we kennismaken in onze Finance Boutique in Laren.

Bestel Tickets

Plan een afspraak met Breadstone

Heb jij commercieel vastgoed in de portefeuille wat iets voor Breadstone zou kunnen zijn? plan vrijblijvend een afspraak met onze Acquisiteur Mark de Graaf in om kennis te maken en de commerciele proposities door te nemen.

Invitation:
Bricks & Bubbles borrel

Cheers! Heffen wij samen het glas? Op 30 november organiseren wij weer een BOG Makelaars borrels. Het thema luidt 'Bricks & Bubbles'. Bezoek samen met een collega van jullie kantoor onze Finance Boutique. Kom netwerken en maak kennis met ons team en andere makelaars.

Het aantal beschikbare plekken is beperkt. Voor informatie over de borrel, het programma en de locatie klik op de button.

Schrijf mij in voor de borrel