NU IN VERKOOP

Luxe studio’s
Weenahof

Opzoek naar een studio in het hart van Rotterdam?

Geniet van een rustige omgeving met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Betreed een volledig nieuwe woning met hoogwaardig afgewerkte materialen, en maak deze studio direct tot uw eigen thuis.
In het complex “Weenahof” bieden wij, op de eerste verdieping, diverse nieuw gebouwde studio appartementen aan. De studio’s zijn tussen de 40 en 42 m² groot en zeer luxe afgewerkt. Zo zijn de studio’s voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer met onder andere inloopdouche. Daarnaast zijn de vloeren afgewerkt met een visgraat pvc vloer en de wanden mooi glad gestuukt.

Ontdek onze woningen

De studio's variëren in grootte tussen de 40 en 42 m². Weena 875 is de modelwoning en op aanvraag te bezichtigen. Prijzen van de studio's variëren tussen de € 267.500,- en € 279.500,- kosten koper.

OPTIMAAL WOONGENOT

Nieuwe Studio's in Rotterdam

Direct inschrijven

Entree

Hoofdentree met videofoon-installatie en brievenbussen. Middels trappen of lift is de verdieping te bereiken.

Eerste verdieping

Alle studio’s zijn gelegen op de 1e verdieping grenzend aan de collectieve daktuin. De studio’s zijn volledig nieuw gebouwd en zeer luxe afgewerkt.

Efficiënte indeling

De studio's zijn zeer efficiënt ingedeeld zodat de ruimte optimaal wordt benut. Alle studio's zijn afgewerkt met een visgraat pvc vloer en gestucte wanden.

Luxe keuken

De luxe keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling en voorzien van koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en spoelbak. Alle apparatuur is van het merk Siemens.

Luxe badkamer

De eveneens zeer luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel, modern toilet en designradiator.

Collectieve daktuin

Hier kunnen bewoners ontspannen, genieten van het uitzicht op Rotterdam en sociale banden versterken. De collectieve daktuin is de perfecte aanvulling op de moderne levensstijl van Weenahof, waar luxe wonen en groen samenkomen.

Parkeren

Als bewoner is het mogelijk om een parkeerplek te huren in 1 van de wijkstalling garages. De kosten per maand hiervoor bedragen € 33,98. Klik hier voor meer informatie. Wij staan niet garant voor beschikbaarheid.

Snelle oplevering

Een spoedige oplevering behoort tot de mogelijkheden en wordt afgestemd op uw wensen. De overname van roerende zaken is beschikbaar op aanvraag; voor een gedetailleerd inzicht in de prijzen, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen.

De locatie

Wonen aan het Weena betekent wonen op één van de meest centrale plekken van Rotterdam met alle voorzieningen op loopafstand. Winkelen,uitgaan, restaurants, musea... alles is letterlijk om de hoek. Toch iets verderweg? Het Centraal Station van Rotterdam is op slechts 300 meter afstand.

Bijzonderheden

Energielabel C
Bouwjaar: 1981  volledig gerenoveerd in 2023
Gelegen op erfpachtgrond waarvan de canon is afgekocht tot 30 juni 2035
Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage (circa € 150,- per maand)
Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage van € 82,70,- per maand
De studio’s zijn volledig op elektra gevoed. Geen gasaansluiting of stadsverwarming
Wasmachine aansluiting in de badkamer
aan de plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend, alle maten zijn indicatief;
Oplevering in overleg; conform lijst roerende zaken.

Verkoop door
Van Kleef NVM Makelaars B.V

Dimitri van Kleef

Koopovereenkomst

Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend.

Disclaimer

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.